menu Home
Gemeente Nieuws

Peter Meij stopt als wethouder

Paul | 29 mei 2024

Peter Meij stopt per direct als wethouder van de gemeente Ridderkerk. Dit heeft hij op woensdag 29 mei bekendgemaakt aan de gemeenteraad.

Peter Meij schrijft de raad: “Met veel energie en ambitie heb ik zes jaar mogen werken aan een groener, duurzamer en verkeersveiliger Ridderkerk. Ik wilde graag een bijdrage leveren aan een toekomstbestendige gemeente, maar ik merk dat de politieke basis nu ontbreekt om voortvarend aan de slag te gaan. Daarom heb ik besloten te stoppen met het mooie ambt van wethouder.”

In 2022 trad Peter Meij namens het CDA toe tot het huidige college van burgemeester en wethouders waaraan ook Partij 18PLUS, SGP en VVD deelnemen. Hij was bezig met zijn tweede ambtsperiode. Peter Meij diende ook als wethouder in de collegeperiode van 2018-2022. 

Burgemeester Marco Oosterwijk: “We danken Peter voor de prettige samenwerking en inzet voor Ridderkerk. We gaan hem missen als collega.”

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.