menu Home
Algemeen

Zomerfestijn 2024

Paul | 27 mei 2024

Facet Ridderkerk organiseert in de zomermaanden juli, augustus en september verschillende activiteiten voor senioren. De programmering is ook dit jaar weer gevarieerd. Zo zijn er o.a. daguitstapjes, sportieve en creatieve activiteiten.

Het Zomerfestijn gaat op woensdag 3 juli 2024 van start met een wandeling in het Kralingse bos, waarbij een pannenkoek bij pannenkoekhuis de Nachtegaal niet mag ontbreken. De wandeling is in samenwerking met Eén tegen eenzaamheid en gericht op het ontmoeten van Ridderkerkse inwoners. Vindt u het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Meldt u dan zeker aan!

Let op: bij elke activiteit zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Inschrijven kan vanaf begin juni aan de balie bij Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. Betaling is mogelijk per pin of contant. Is het vervoer naar de activiteit een probleem? Geef dit dan aan bij uw inschrijving en wij gaan hier mee aan de slag.

De tijd, prijs en datum van elke activiteit staat vermeldt in de flyer van het Zomerfestijn. Deze is te vinden in het wijkcentrum, aan de balie bij Facet en op onze website www.facetridderkerk.nl.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per mail info@facetridderkerk.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.