menu Home
Algemeen

Back to the 80’s 90’s 00’s in De Loods!

Paul | 27 mei 2024

Op zaterdag 15 juni nodigt De Loods iedereen uit voor een sprankelende terugkeer naar de glorieuze tijden van de 80’s, 90’s en 00’s.

De Loods transformeert voor één nacht in een tijdmachine waar bezoekers de magie van fluorescerende leggings, baggy jeans en glitter-outfits opnieuw kunnen ervaren. Onze DJ’s draaien de tijdloze hits van legendes als Michael Jackson, Madonna, Spice Girls, en de iconische beats van Paul Elstak en 2 Brothers on the 4th Floor. Of je nu komt om oude herinneringen op te halen of nieuwe te maken, deze avond belooft een magische reis door de beste muzikale decennia te worden.

Het feest begint om 20:30 uur en gaat door tot 01:30 uur, een nacht vol herinneringen die je niet wilt missen!

Tickets zijn nu beschikbaar! Bezoek www.deloodsridderkerk.nl om je tickets te bemachtigen. Online tickets kosten €7,- (inclusief garderobe, exclusief servicekosten). Aan de deur zijn tickets te koop voor €10,- (inclusief garderobe).

Leeftijd: 21+

Mis deze unieke kans niet om samen terug te dansen naar de goede oude tijd! Kom naar De Loods en vier de beste muzikale decennia ooit met ons. Het wordt een avond vol plezier, muziek en herinneringen!

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.