menu Home
Algemeen

Oproep aan vrijwillige Klus- en Tuinhelden: Spoedig hulp gevraagd

Paul | 15 april 2024

Heeft uw tuin behoefte aan een goede snoeibeurt of staat er een nieuwe kast te wachten om in elkaar gezet te worden, maar ziet u op tegen die klus? Als het onderhoud van uw tuin of huis te veel wordt, staat de klussenservice van Facet Ridderkerk paraat om te helpen. Deze service is speciaal voor Ridderkerkse senioren van 65 jaar en ouder die niet meer zelfstandig de klussen kunnen uitvoeren, geen hulp hebben vanuit hun sociale kring of financiële beperkingen ervaren.

Met een groeiend aantal senioren dat langer zelfstandig woont, worden huis- en tuinonderhoud steeds uitdagender. Facet Ridderkerk zoekt daarom enthousiaste vrijwilligers die plezier hebben in klussen en/of tuinieren. De klussen zijn klein van aard en duren maximaal 3 uur. U kunt zelf bepalen wanneer u beschikbaar bent en hoe vaak u per week of maand klussen wilt oppakken. Voor elke klus ontvangt u een vergoeding en de dankbaarheid van de senioren is onbetaalbaar.

Als u wilt bijdragen aan het welzijn van onze senioren en van klussen en tuinieren houdt, nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met Facet Ridderkerk. Samen kunnen we zorgen voor een prettige en leefbare omgeving voor iedereen.

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem contact op met Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of mail naar jacqueline.revier@facetridderkerk.nl.

xr:d:DAGCe-O3nTY:29,j:3871268824227183182,t:24041512

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.