menu Home
Algemeen

Klaverjastoernooi 55+ in WVC Bolnes weer een groot succes!

Paul | 15 april 2024

Woensdag 27 maart kwam er weer een einde aan acht middagen klaverjassen in het wijkcentrum Bolnes aan de Noordstraat 255a.

Opnieuw zijn 52 personen, mannen en vrouwen, met plezier in het WVC te Bolnes acht woensdagmiddagen aan het klaverjassen geweest.

Deze sessie, die tweemaal per jaar gespeeld wordt, is vanaf de start in 2001 een groot succes gebleken. Met steun van Facet Ridderkerk willen we deze traditie in ere behouden.

Woensdag 27 maart kwam er weer een einde aan een groot, gezellig samenzijn. Wanneer we terugkijken, zien we dat het alweer de 48e keer was dat dit evenement georganiseerd werd. Het blijkt dus duidelijk in een behoefte te voorzien. Iedere middag was er ruim 90% opkomst.

Iedere deelnemer kreeg na afloop een grote paasstol en een zakje met chocolade eitjes. Op de laatste dag waren er nog een aantal prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door Boek- en kantoorboekhandel Sanders samen met Slagerij Vreugdenhil, beiden van het winkelcentrum De Werf. 

Evenals in oktober 2023 gingen de twee eerste prijzen ook ditmaal naar Rijsoord. Arie Kranendonk en Jan de Reus waren de sterkste. Op de derde plaats eindigde Rein Langeland.

Op de bijgevoegde foto ziet u de drie prijswinnaars. Daarachter staan de drie organisatoren, Ben Dienaar Sr., Ruud Kranendonk en Jan van der Sande. Rechts op de foto ziet u Jacqueline Revier, Sociaal Werker Ouderen van Facet Ridderkerk.  Op 9 oktober 2024 gaan de volgende 8 woensdagmiddagen weer van start. We zien u daar ook graag (weer) bij !!

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.