menu Home
Algemeen

Harmonie Slikkerveer zoekt ‘Rommel’

Paul | 14 april 2024

Vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei organiseert Muziekvereniging ‘Harmonie’ Slikkerveer haar jaar-lijkse rommelmarkt, hiervoor worden goede en nog bruikbare spullen gevraagd. U kan dan denken aan de meest uiteenlopende categorieën zoals kleding, boeken, speelgoed, audio en keukengerei, decoratie, curiosa enz.
Er worden echter geen grote bergmeubels en bankstellen ingezameld.
Wanneer u de vereniging wil sponsoren in de vorm van rommelmarktspullen kunt u iedere werkdag na 14.00 uur contact opnemen via het telefoonnummer 0180-418072, dan wordt er met u een af-spraak gemaakt om de spullen bij u op te halen.
Ook bestaat de mogelijkheid uw spullen zelf te brengen in het verenigingsgebouw, Prinsenstraat 76 in Ridderkerk-Slikkerveer. Het gebouw is open op maandag- en dinsdagavond vanaf 19 uur en donderdag vanaf 20 uur.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.