menu Home
Sport

Saturnus’72 dames verder op veld en Beach

Paul | 1 april 2024

door Hans Muntz

De handbalsters van Saturnus’72 vervolgen hun activiteiten in een veld en Beach competitie. Op het verharde buitenveld wordt tijdens de voorjaarscompetitie een halve competitie verspeeld. Daarnaast zijn er diverse weekenden waarop de dames meedoen aan Beachtoernooien.

De ploeg die op het veld speelt wordt aangevuld met speelsters uit het Midweekse team en getraind door Dylan Muller. Renate Witsiers en Anita van der Linden coachen het team. Naast Roda’72/2 (Rotterdam) spelen ook Vires et Celeritas 1 (Gouda), Schipluiden 2, Saturnus Leiden 1 en Indus’67/1 (Rozenburg) in de derde klas. De Beachwedstrijden zijn later dit voorjaar al zijn er zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur al jeugd Beachwedstrijden op Reyerpark bij Saturnus’72.  

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.