menu Home
Algemeen

Tennissen via Facet Ridderkerk

Paul | 4 maart 2024

De zomertijd gaat binnenkort in en ook het zomerseizoen voor de tennissers gaat van start.

Als je gezond ouder wilt worden is het enorm belangrijk om te blijven bewegen.

Tennis is de ideale sport om ook op oudere leeftijd te spelen. Facet Ridderkerk biedt op verschillende momenten in de week tennis aan. Tijdens het zomerseizoen wordt er gespeeld op de schitterende buitenbanen van Reyerparc. Is het erg slecht weer dan kan er ook altijd uitgeweken worden naar de mooie binnenbanen. Een mooi alternatief dat niet elke vereniging heeft. Facet Ridderkerk is op verschillende dagen en tijden op zoek naar leuke, enthousiaste en gezellige speelsters en spelers.

We spelen op dinsdagmiddag van 14:00 tot 15:00 uur, op vrijdagochtend van 09:00 tot 10:00 uur en op vrijdagmiddag van 14:00 tot 15:00 uur.

De mooie banen hebben een goede en zachte ondergrond. Dat is beter voor de gewrichten en zal zorgen voor minder blessures. Vooraf en na afloop is er de mogelijkheid om gezellig met elkaar wat te drinken. Heeft u enige ervaring en lijkt het u leuk om een balletje te slaan? Dan bent u van harte welkom om aan te sluiten. Goed kunnen tennissen is niet belangrijk om deel te kunnen nemen. Plezier in het spel en gezelligheid staan centraal. Het zomerseizoen loopt van april tot en met september 2024. In deze periode is er altijd plek voor invallers.

Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met Art van de Velde via 0180 – 432 350 of per email art.vandevelde@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.