menu Home
Sport

Saturnus’72 twee weken zonder Nils Erkelens

Paul | 4 maart 2024

door Hans Muntz

Nils Erkelens is de komende twee wedstrijden geschorst bij de heren van Saturnus’72. De aanvaller kreeg vorige week in de thuiswedstrijd tegen Ventura 2 een rode en blauwe kaart.

De strafcommissie van het N.H.V. heeft de speler van het eerste herenteam een schikkingsvoorstel gedaan van twee wedstrijden en twee wedstrijden voorwaardelijk. Erkelens heeft de schikking geaccepteerd zonder de zaak te laten voorkomen. “Mogelijk had de straf dan iets lager kunnen uitvallen, maar dat weet je natuurlijk niet zeker. Nu neem ik het verlies maar en ben er de komende twee wedstrijden niet bij. Uiteraard vervelend, maar zeker voor mijn teamgenoten die ik hiermee dupeer”, reageerde Erkelens na de uitspraak. Hij mist hierdoor de uitwedstrijd bij Roda’71 en de thuiswedstrijd tegen D.W.S. 2.

Zondag staat de altijd lastige uitwedstrijd bij Roda’71 op het programma. De aanvang staat op 14.15 uur. Saturnus staat met nog vijf wedstrijden te spelen twee punten achter op koploper Hercules. Zij wonnen zaterdag met 28-25 van nummer vier Westlandia. 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.