menu Home
Politiek

Jong leiderschap in actie: Michel Borst nieuwe fractievoorzitter van VVD Ridderkerk

Paul | 29 februari 2024

VVD Ridderkerk verwelkomt met trots Michel Borst als haar nieuwe, jeugdige fractievoorzitter. Op slechts 26-jarige leeftijd brengt Michel een verfrissend perspectief naar voren, gedreven door zijn passie voor politiek.

Michel’s politieke interesse ontwaakte al tijdens zijn maatschappelijke stage op de middelbareschool, en werd versterkt door discussies tijdens zijn studie en thuis over actualiteiten. Hij gelooft in een Ridderkerk waar talent wordt gesteund en waar groen en groei hand in hand gaan.

Vol optimisme kijkt Michel naar de toekomst: “Al van jongs af aan heb ik een passie voor de politiek. Het was mijn droom om raadslid te worden en iets te betekenen voor de plaats waar ik al mijn hele leven woon. Ik hoop dat ik vanuit deze rol nog meer kan betekenen voor Ridderkerk.”

De nieuwe liberale fractievoorzitter wil aan de slag met de uitdagingen van Ridderkerk, waaronder de vastgelopen woningmarkt, toenemende criminaliteit en bedreigde leefbaarheid. Michel kijkt vooruit naar een stevige VVD-fractie die samen bouwt aan een toekomstbestendig Ridderkerk.

Met zijn benoeming als fractievoorzitter staat Michel klaar om te werken aan een Ridderkerk waar iedereen zich thuis voelt. De VVD Ridderkerk kijkt uit naar een succesvolle samenwerking onder zijn voorzitterschap.

Wilt u Michel beter leren kennen? Lees dan het volledige artikel op www.Ridderkerk.VVD.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.