menu Home
Algemeen

Breimiddag in Wijkcentrum West

Paul | 26 februari 2024

Op vrijdag 8 maart is er een breimiddag van 13:30 tot 15:30 uur. Deelname kost € 3,- en koffie met wat lekkers is inbegrepen. Deze breiclub staat voor gezelligheid en draagt ook bij aan het goede doel “Stichting Draagt Elkanders Lasten”, die zich inzet voor de armen en kansarmen, voornamelijk in Oost-Europa. U kunt uiteraard uw eigen wol gebruiken om voor uzelf te breien, maar weet dat een deel van uw bijdrage ook naar het goede doel gaat.

Aanmelden is niet nodig, dus kom gerust langs om te kijken en doe gezellig mee. Als u goede en hele bollen wol over heeft, zijn we daar heel blij mee.

We bieden iedere vrijdagmiddag een gevarieerd aanbod voor een gezellige middag, waarvan de kosten variëren tussen de € 2,50 en € 4,00. Voor informatie over deze en/of andere activiteiten die door Facet Ridderkerk worden georganiseerd in Wijkcentrum West, kunt u kijken op de website: www.facetridderkerk.nl of contact opnemen met sociaal werker ouderen, Wendy Snel. Zij is te bereiken via 0180 – 432 350 of wendy.snel@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.