menu Home
Sport

Eerste versterkingen voor Rijsoord

Paul | 19 februari 2024

Het ging misschien al een tijdje rond maar nu kan de TC laten weten dat de eerste twee nieuwe spelers voor het nieuwe seizoen bekend zijn:

Sjacco Meijer – deze 23-jarige aanvaller (spits) komt over van vv IJsselmonde. Vorig jaar waren er al contacten met Sjacco gelegd toen hij nog met Xerxes/DZB als tegenstander van Rijsoord in de eerste klasse speelde. Omdat hij toen al zijn “overgang” had toegezegd naar IJsselmonde hebben we een jaar geduld moeten hebben. Nu waren we er op tijd bij en zijn we blij dat Sjacco zich komend seizoen bij de “kraaien” gaat aansluiten. Voordat Sjacco bij Xerxes/DZB speelde, maakte hij deel uit van Barendrecht 023.

Jari Bendt – voor Rijsoord geen onbekende. Na een jaar ASWH waar hij heeft geproefd aan het niveau van de vierde divisie hebben we met Jari altijd contact gehouden. Hoewel hij bij ASWH in het begin veel speeltijd kreeg, moest hij concluderen dat zijn rol in de selectie veranderde. Jari, nog altijd nog maar 23 jaar, komt dan ook graag terug naar het “kraaiennest” en zal met zijn snelheid en scorend vermogen hopelijk weer snel van waarde zijn voor Rijsoord.

Wij heten beide spelers alvast van harte welkom en veel (voetbal)plezier.

Inmiddels hebben alle gesprekken met de huidige selectiespelers plaatsgevonden en hebben naast het eerder vermelde vijftal ook Timo Versteeg, Jesse Verveer, Vince van Nes en Damian Muller (niet op de foto)  aangegeven graag komend seizoen actief te blijven op het “kraaiennest”. Bovendien zullen Sander Oudijn, Joel Shazad, Michael Harding en Floris Plomp deel blijven uitmaken van de eerste selectie en zeker kansen krijgen om zich binnen de selectie verder te ontwikkelen.

En we zijn ook blij te kunnen melden dat de staf ongewijzigd blijft.

Afscheid nemen doen we ook. Casper Gerritse zal zoals reeds gepubliceerd – terugkeren naar zijn “tweede liefde” Slikkerveer en geeft daar zijn lange voetbalcarrière hopelijk een passend slot. Uiteraard bedanken we hem voor zijn inzet (en goals) en rekenen natuurlijk op een mooi afscheid bij zijn “eerste liefde”. Bedanken doen we ook Ruben Agostinho die heeft aangegeven om  na dit seizoen Rijsoord te gaan verlaten.

Sjacco
Jari
Vince Timo en Jesse

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.