menu Home
Algemeen

Vrijwilligerstraining Digikoffer

Paul | 12 februari 2024

Op vrijdag 8 maart 2024 organiseert Facet Ridderkerk een vrijwilligerstraining voor de Digikoffer. De Digikoffer is een koffer waarin allerlei handige en slimme hulpmiddelen zitten om ouderen langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen.

Vrijdagochtend 8 maart a.s. is er een presentatie voor vrijwilligers die het leuk en interessant vinden om hieraan mee te werken. Er wordt verteld over het doel van de Digikoffer en uitleg gegeven over de producten.

Er zitten ongeveer 24 producten in de koffer zoals een tandpastadispenser, automatische blikopener of een flitsende deurbel. Alle producten ondersteunen ouderen bij hun dagelijks handelen of hun dagelijkse verzorging. Bent u enthousiast en nieuwsgierig geworden om als vrijwilliger Facet Ridderkerk te helpen om deze producten de komende maanden te promoten in Ridderkerk? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zien je graag verschijnen op 8 maart 2024 van 10:00 – 12:00 uur in het wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd.

Aanmelden of meer informatie voor deze vrijwilligerstraining kan bij Facet Ridderkerk, Wendy Snel  via 0180 – 432 350 of per mail info@facetridderkerk.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.