menu Home
Algemeen

Uitnodiging voor muzikale senioren

Paul | 12 februari 2024

Facet Ridderkerk biedt senioren de mogelijkheid om in het Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80 muziek met elkaar te maken.

Gezellig muziek maken
Houdt u van muziek en bespeelt u een instrument of zingt u graag, dan bieden wij de mogelijkheid om dit gezellig met elkaar te doen. Niveau is niet van belang maar plezier staat bovenaan. Belangstellenden zijn iedere dinsdag van harte welkom van 12:30 tot 14:00 uur.

Aansluitend is er van 14:30 – 16:00 uur een groepje muzikanten aanwezig die al wat meer op elkaar zijn ingespeeld. Mocht het u leuk lijken om daarbij aan te sluiten, dan kunt u hier ook een kijkje nemen.

Voorwaarde voor beide groepen is dat de deelnemers in Ridderkerk wonen en dat er uitsluitend akoestisch gespeeld wordt. Er mag dus geen gebruik worden gemaakt van versterkers.  Aanmelden kan bij Jacqueline Revier via telefoon 0180 – 432 350 of via het mailadres jaqueline.revier@facet.ridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.