menu Home
Algemeen

Ontmoetingen in WVC Bolnes

Paul | 12 februari 2024

Anderen ontmoeten of er even tussenuit? Bezoek de gezellige activiteiten van Facet Ridderkerk dicht bij huis in uw eigen wijk. Er zijn vele mogelijkheden in alle wijken van Ridderkerk. Van een bingo tot het drinken van een kopje koffie, kaarten maken, breimiddagen, een potje biljarten of klaverjassen. Mooie momenten om nieuwe contacten te leggen of om oude bekenden weer te zien.

Wijkcentrum Bolnes aan de Noordstraat 255-A is er voor ontmoeting en leuke activiteiten. Iedere week is er op dinsdag en donderdag van 13:00 tot 16:00 uur de koffie-inloop. Op dinsdag kunnen bezoekers breien, haken, rummikuppen en om de week kaarten maken tegen een kleine vergoeding. Op donderdag kunt u een potje sjoelen en/of andere spelletjes spelen. Liefhebbers van biljart kunnen in het wijkcentrum van maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur biljarten. Het klaverjastoernooi is woensdag 7 februari 2024 weer van start gegaan en meedoen is nog steeds mogelijk. De kosten voor deelname aan dit toernooi bedragen € 10,- en u hoeft zich er niet eerder voor aan te melden.

Iedere eerste maandag van de maand is er een bingomiddag van 13:00 tot 16:00 uur. De kosten voor een plankje bedragen € 5,- en een kopje koffie of thee is gratis. Aanmelden is niet nodig. 

Nieuwsgierig? Loopt gerust binnen en doe gezellig mee of schuif lekker aan. Er zijn altijd enthousiaste vrijwilligers aanwezig die u wegwijs maken of neem contact op met Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of jacqueline.revier@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.