menu Home
Algemeen

FIT op alle fronten, Gezondheidsbeurs Ridderkerk

Paul | 30 januari 2024

Op vrijdag 22 maart 2024, van 16:00 tot 20:00 uur, organiseert Facet Ridderkerk een Gezondheidsbeurs. We noemen dat FIT op alle fronten, want we belichten alle facetten van fit ouder worden. Er zijn verschillende lezingen, workshops, demonstraties en er is een informatiemarkt.

De vergrijzing neemt toe en ouderen moeten steeds langer zelfstandig en op een gezonde manier thuis wonen. Het is daarom belangrijk om zo lang mogelijk fit, vitaal en zelfstandig te blijven. Maar wat komt hier allemaal bij kijken? Waar moet je rekening mee houden en wat zijn de mogelijkheden in Ridderkerk. Op deze en andere belangrijke vragen wordt 22 maart antwoord gegeven.


Facet organiseert deze bijeenkomst niet alleen. Inmiddels zijn er al meer dan 25 organisaties, verenigingen en sprekers die zich hebben aangemeld voor deze dag. Het definitieve programma wordt de komende weken bekend. We kunnen wel al melden dat o.a. Jaap Jongbloed een lezing geeft, de Politie vertelt over oplichting, Rabobank informatie geeft over bancaire zaken, Aafje aanwezig is met VR-brillen en huisarts Jeanette Caljouw praat over overgangsperikelen.
Heeft u interesse om meer te gaan bewegen? U kunt meedoen of informatie ophalen bij verschillende sport- en beweegaanbieders zoals Walking Football, yoga, dans, seniorenfit enz.

Bent u als organisatie of vereniging, betrokken bij het thema gezond ouder worden en heeft u interesse om ook aanwezig te zijn? Neem dan contact op met Facet Ridderkerk.

Het evenement vindt plaats in het Gemini College, Sportlaan 16. Zet deze datum alvast in de agenda want het belooft een geweldig evenement te worden. Deelname is gratis en opgeven kan bij Facet Ridderkerk via onze website, telefonisch via 0180 – 432 350 of per mail via info@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.