menu Home
Gemeente Nieuws

Intocht Sinterklaas 2023

Paul | 27 november 2023

Op zaterdag 25 november 2023 zijn Sinterklaas en zijn pieten weer in Ridderkerk aangekomen. De stoomboot meerde dit jaar aan bij De Schans. Burgemeester Oosterwijk en kinderburgemeester Meike Oosterwijk verwelkomden het hoge bezoek samen met tientallen bezoekers.

Vanaf de Schans vertrokken de burgemeesters en de Sint in een koets richting het Dillenburgplein in Slikkerveer. Na dit bezoek ging de route verder richting het Koningsplein in het centrum. Het bezoek kwam om 14.00 uur aan op het Koningsplein waar sinds de lunchtijd de Kids Mega Pieten Party Sinterklaasshow gaande was. De Sint en zijn pieten eindigden hun bezoek aan het Winkelhart Ridderkerk. Muziekvereniging Harmonie uit Slikkerveer verzorgde ook dit jaar de muzikale begeleiding van de intocht.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.