menu Home
Algemeen

Bingo in WVC Bolnes georganiseerd door Facet Ridderkerk

Paul | 20 november 2023

Facet Ridderkerk nodigt alle buurtbewoners die 65+ zijn uit om deel te nemen aan een gezellige bingomiddag in Wijkvoorzieningencentrum Bolnes (WVC Bolnes), gelegen aan Noordstraat 255a. Een perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten of oude bekenden, plezier te hebben en fantastische prijzen te winnen.

Wanneer:  Maandag 4 december 2023

Zaal open: 13:00 uur, Bingo is van 14:00 tot 16:00 uur

Locatie: Wijkvoorzieningencentrum Bolnes (WVC Bolnes), Noordstraat 255a

Tijdens deze bingomiddag worden acht spannende rondes gespeeld, met in totaal zestien prijzen die gewonnen kunnen worden. Onze gastvrouwen van Facet Ridderkerk heten u van harte welkom en zullen ervoor zorgen dat u zich direct thuis voelt.

Kosten: Het eerste bingoplankje kost slechts € 5,00 en is inclusief koffie/thee. De volgende plankjes zijn verkrijgbaar voor € 4,00 per stuk. Er zijn cadeaubonnen ter waarde van € 12,50 voor een volle kaart en € 5,00 voor het winnen van een figuurtje.
Dit is een geweldige kans om te genieten van een middag vol plezier en vriendschap in de buurt.

Voor meer informatie over deze bingomiddag en andere activiteiten georganiseerd door Facet Ridderkerk in het Wijkvoorzieningen Centrum Bolnes, kunt u contact opnemen met Jacqueline Revier, Sociaal Werker Ouderen, via telefoonnummer 0180 – 432 350 of per e-mail via jacqueline.revier@facetridderkerk.nl.
U kunt ook onze website bezoeken op www.facetridderkerk.nl voor aanvullende informatie.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op maandag 6 november voor een onvergetelijke bingomiddag in WVC Bolnes. Tot dan!

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.