menu Home
Algemeen

Theatershow ‘Rode loper uit, achterdeur dicht’ voor vrijwilligersorganisaties

Paul | 6 november 2023

Op dinsdag 14 november 2023 worden tijdens de humoristische en interactieve voorstelling “Rode loper uit, achterdeur dicht’ de resultaten van het onderzoek onder vrijwilligersorganisaties gepresenteerd.
Werktheater Durven & Doen laat zien hoe je vrijwilligers vindt en bindt op een nieuwe manier. In herkenbare sketches wordt het vrijwilligersbeleid onder de loep genomen. Hoe werf je als bestuur of vrijwilliger coördinator, hoe goed ken je de huidige vrijwilliger? Wat kan er verbeterd worden? En durf je van de geijkte paden af te wijken? Kortom, waar loop je concreet tegenaan en waar wil je heen als organisatie? Hoe zorg je ervoor dat de organisatie (weer) toekomstproof wordt? Thema’s als motivatie, waardering en inzet talenten staan in deze voorstelling centraal.
Presentatie onderzoek
Facet Vrijwilligerssteunpunt wil graag weten hoe de (vrijwilligers)organisaties in Ridderkerk ervoor staan. In september hield zij daarvoor een onderzoek onder de besturen en vrijwilligerscoördinatoren in Ridderkerk. Vragen als hoe staat het met de organisatie, het bestuur, de vrijwilligers, en welke knelpunten en kansen zijn er voor de toekomst? En welke behoefte aan ondersteuning, scholing en samenwerking is er? De resultaten van dit onderzoek worden tijdens de voorstelling gepresenteerd.

Na deze zeker inspirerende theatershow praten we graag na onder het genot van een hapje en drankje. De avond is daarmee ook een prima netwerkgelegenheid voor de vrijwilligersorganisaties.

Als jij in een bestuur zit, een vrijwilligers coördinator bent of (in)direct betrokken bent bij vrijwilligersmanagement dan ben je van harte welkom!
Het programma begint om 19:15 uur, inloop met koffie en thee vanaf 18:45 uur.

Aanmelden kan via de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5, telefoon 0180 – 432 350 of via email inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl. Dit onder vermelding van de organisatie of vrijwilligersplek waar je actief bent. Aanmelden kan tot 13 november 2023. De toegang gratis.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Facet Vrijwilligerssteunpunt, Suat Tas, suat.tas@facetridderkerk.nl 06-3408 7157.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.