menu Home
Algemeen

Non-alcoholische wijnproeverij

Paul | 6 november 2023

Op woensdag 29 november 2023 organiseert Facet Ridderkerk in samenwerking met slijterij De Wijngenoten een non-alcoholische wijnproeverij.

Tijdens deze unieke activiteit kunt u genieten van een uitgebreide selectie hoogwaardige non-alcoholische wijnen en ontdekken hoe de wereld van wijn zich uitbreidt naar een groeiende markt van gezondere alternatieven voor iedereen.

Eigenaar Robert Jan Lips van slijterij De Wijngenoten Ridderkerk verzorgt de proeverij. Tijdens de proeverij heeft u de gelegenheid om non-alcoholische wijnen van diverse gerenommeerde producenten te ervaren. Dit is de perfecte gelegenheid voor wijnliefhebbers, chauffeurs en iedereen die graag wil genieten van de verfijnde smaken van wijn zonder de invloed van alcohol.

Het programma omvat een welkomstwoord en introductie van non-alcoholische wijnen door wijnexpert Robert Jan. Een boeiende en informatieve proeverij van verschillende non-alcoholische wijnen aangevuld met lekkere hapjes van de Groene Pollepel. Uiteraard is er gelegenheid tot vragen stellen en meer te leren over de productie en variëteit van non-alcoholische wijnen.

De wijnproeverij is op woensdag 29 november 2023 van 15:00 – 17:00 uur, inloop vanaf 14:45 uur. De locatie is wijkcentrum West, Boksdoornstraat 80.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze exclusieve wijnproeverij en uw zintuigen te verwennen met de verfijnde smaken van non-alcoholische wijnen. Deelname is € 7,50 per persoon.

Schrijf u snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350. Meer informatie is ook te vinden op de website www.ridderkerklangergezond.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.