menu Home
Algemeencultuur

Bibliotheekactiviteiten Alblasserdam in het kader van Heel Nederland leest

Paul | 25 oktober 2023

Ter gelegenheid van Heel Nederland leest staat het boek Sonny Boy van Annejet van der Zijl centraal. Rondom het boek zijn er diverse activiteiten in de bibliotheek georganiseerd.  

Vertoning van de verfilming van Sonny Boy 

In samenwerking met Cultureel Centrum Landvast nodigen wij u graag uit voor de vertoning van de verfilming van Sonny Boy. Een meeslepend verhaal dat u niet mag missen. De vertoning vindt plaats op 7 november om 14.00 uur in Cultureel Centrum Landvast, Haven 4 Alblasserdam. Toegangsprijs bedraagt slechts €3,50 en is inclusief een exemplaar van het boek Sonny Boy en een drankje. Mis deze kans niet om het prachtige verhaal op het grote scherm te ervaren. Sonny Boy vertelt de levens- en liefdesgeschiedenis van Rika van der Lans en Waldemar Nods die elkaar in 1928 ontmoeten. Hun liefde voor elkaar is zeer omstreden: hij is een jonge Surinaamse student en zij is een veel oudere gehuwde Nederlandse vrouw met vier kinderen. 

Vrijdagmiddag Boekenclub – Eerste Editie 

Op vrijdag 24 november lanceren wij de allereerste editie van de Vrijdagmiddag Boekenclub, een sociale bijeenkomst voor boekenliefhebbers. Dit is uw kans om gezellig boeken te delen, elkaar te inspireren en te genieten van een hapje en een drankje. Het boek Sonny Boy zal centraal staan tijdens deze eerste editie. De Vrijmibo-club begint om 15.00 uur en eindigt om 16.30 uur, dus kom en sluit u aan voor een gezellige middag vol literaire gesprekken. 

Gratis Exemplaren van Sonny Boy 

Voor leden van de bibliotheek zijn er gratis exemplaren van het boek Sonny Boy beschikbaar, zolang de voorraad strekt. Haast u om uw exemplaar te bemachtigen en duik in dit prachtige verhaal. 

Wij hopen u te mogen verwelkomen bij deze bijzondere evenementen in het teken van Heel Nederland leest. Samen met u maken we van deze leesmaand een onvergetelijke ervaring. Voor meer informatie of reserveren kunt u terecht op onze website: www.debibliotheekaanzet.nl  

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.