menu Home
Gemeente Nieuws

Voedselbank viert jubileum

Paul | 2 oktober 2023

Kledingbank Ridderkerk bestaat tien jaar. Dat werd afgelopen zaterdag gevierd met een evenement voor zo’n vijfhonderd cliënten van FoodCompany en de Kledingbank.

Wethouder Edward Piena opende het feest om 11.00 uur officieel. Hij blikte daarbij terug op de afgelopen tien jaar. Daarna zetten hij en het bestuur een aantal vrijwilligers in het zonnetje die een lange staat van dienst hebben bij de Ridderkerkse voedselbank. Zij kregen een bos bloemen overhandigd als dank voor hun inzet.

Wethouder Eward Piena: “Het is mooi om te zien hoe Ridderkerkers zich hier voor elkaar inzetten: de vrijwilligers van de Voedselbank voor mensen die financieel krap zitten, maar ook de vrijwilligers van de Ronde Tafel, die zich weer inzetten voor de Voedselbank en haar cliënten. Zo maken zij met elkaar het verschil voor een ander.”

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.