menu Home
cultuur

Taylor Swift in Landvast Alblasserdam

Paul | 30 september 2023

De echte Swifties weten het natuurlijk al. De enorme hype in de Amerikaanse bioscopen waait over naar Nederland. De concertregistratie THE ERAS TOUR van de alom geprezen en zeer populaire Taylor Swift zal op het witte doek te zien zijn. En zo ook in Landvast Alblasserdam.

De immens populaire zangeres heeft het eerste deel van haar tour erop zitten en zal pas in Juli volgend jaar in Nederland optreden. Toch kunnen hun fans hun favoriet al zien én horen op het grote witte doek met full dolby 7.1 geluid. De voorverkoop in Amerika brak alle records en de verwachting voor Nederland zijn hooggespannen. Vanaf donderdag 13 oktober zal Taylor Swift elk weekend van donderdag tot en met vrijdag te zien zijn in Alblasserdam.

In de programmering is ook rekening gehouden met de jonge fans, dus de concertregistratie is op sommige momenten ook in de middag. “Van eerdere concertregistraties die we hebben getoond in onze bioscoopzalen weten we dat de bezoekers dit zeer waarderen”, aldus filmprogrammeur Edgar Veen. “Veel fans grijpen naast een kaartje vanwege de populariteit. Buiten het feit dat dit uiteraard erg prijzig is, is het vaak ook ver reizen. Daarnaast hebben de ouders, van de met name de wat oudere kinderen ook niet altijd de zin om mee te gaan. Maar de kinderen naar een bioscoop is eenvoudiger te organiseren. Met het boeken van deze voorstelling hopen we voor alle fans de mogelijkheid te bieden om dicht bij huis én betaalbaar te genieten. We kunnen de echte ervaring van het aanwezig zijn bij een concert uiteraard niet evenaren, maar op deze manier kom je toch heel dichtbij. Vaak zie je exclusieve beelden en door de omvang heb je het gevoel dat je er midden in zit.”

De eerste voorstellingen zijn vanaf nu te reserveren. De overige speeldata zullen zo spoedig mogelijk online komen te staan.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.