menu Home
Algemeencultuur

Kinderboekenweek voorstelling Sweet Home

Paul | 27 september 2023

De Bibliotheek Aanzet en Landvast programmeren op 7 oktober twee kinderboekenweek voorstellingen in Landvast.

Tijl gaat op zichzelf wonen. Een moment waar hij al ontzettend lang naar uitkijkt. Eindelijk zelf bepalen wat hij doet. Eindelijk niet meer aan die regels van zijn ouders vastzitten. Eindelijk alles op je eigen manier kunnen doen!

Maar is het wel zo eenvoudig? Hoe doe je dat eigenlijk: ‘wonen’? En wat is je ‘eigen manier’? Hoe lang blijft het leuk om alle regels te overtreden? Hoe maak je van je huis een thuis? En waarom heeft een mens zoveel spullen? Moeten die echt allemaal een plek krijgen?

Sweet Home’ is een muzikaal, theatrale zoektocht naar de ingrediënten van het ultieme thuisgevoel: knisperende kneuterigheid, huishoudelijke beslommeringen, verzamelwoede, burengerucht, vastgeroeste gewoonten en symmetrie op de vensterbank. Belangwekkende zaken komen aan het licht: de stofzuiger is een blaasinstrument, klusgeluiden kunnen heus ook prettig klinken, vermijd een ontbijt met boterhambeleg en houd je buren ten koste van alles te vriend!

In een voorstelling vol aanstekelijke liedjes, acts, humor en interactie probeert Tijl Damen het wonderlijke woongedrag van de mens te ontrafelen.

De eerste voorstelling is om 13.00 uur en voor kinderen die in groep 3 t/m 5 zitten.

De tweede voorstelling begint om 15.00 uur en is voor kinderen van groep 6 t/m 8.

Kaartjes zijn te koop via de website van Landvast en kosten €2,50 per stuk. 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.