menu Home
Algemeen

“RIDDERKERK GAAT LOS”

Paul | 13 september 2023

Op 26, 27 en 28 oktober a.s. organiseert All-Events een feestweekend met 3 gezellige avonden. In de afgelopen tijd zijn er gesprekken gevoerd met verschillende partijen. Daaruit is gebleken, dat in navolging van de eerder georganiseerde Oktoberfesten, behoefte is om dit een vervolg te geven en een aantal mooie en gezellige avonden in Ridderkerk voor de (jong)volwassenen te organiseren.

In het weekend van 26 oktober wordt de 1e editie van ‘Ridderkerk gaat los’ georganiseerd door All-Events. Het Reijerpark wordt omgetoverd tot de plek waar je moet zijn voor een gezellige avond uit. 3 avonden wordt er een feest georganiseerd met een programmering met beste artiesten, DJ’s en een Hollandse Bingo Party.

Het programma ziet er als volgt uit:

26oktober kun je genieten van de leukste Hollandse BINGO party met BENNIE SOLO & BENJAMIN GOUWELEEUW.

27 oktober gaan we los met  de beste roadshow  van SLAM FM – HOUSUH IN DE PAUZUH met live De PARTY BRIGADE

En 28 oktober sluiten we af met een spetterend Oktoberfest met o.a ALEX, HELEMAAL HOLLANDS, PETER LOREE, MARLOEZ ATEMLOS, STIMMUNG MIT PETER en achter de knoppen DJ PASCAL die het dak er af gaat draaien.

Stichting All-Events heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het organiseren van uiteenlopende evenementen waarin ontmoeting en verbinding voor jong en oud centraal staat. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar een koppeling aan goede doelen, maatschappelijke initiatieven en het creëren van meerwaarde voor de samenleving.  De aanwezige kennis, kunde en opgedane ervaring zetten wij nu graag in om van “Ridderkerk gaat los” een mooi evenement te maken voor, door en met de Ridderkerkers.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en de organisatie kijkt er naar uit om hier samen met de Ridderkerkers een groot succes van te maken. Dat kunnen wij natuurlijk niet alleen. Dus wil jij dit feest sponsoren en op die manier ondersteunen neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie en de kaartverkoop verwijzen wij jullie graag naar www.ridderkerkgaatlos.nl

Samen maken we er een mooi feest van, samen met Ridderkerk gaan we los! Zien we jullie op 26, 27 en 28 oktober?

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.