menu Home
Algemeen

Koningsplein middelpunt Ridderkerk City Run

Paul | 12 september 2023

Op zondag 17 september aanstaande is het zover, de 1e editie van de Ridderkerk City Run. Het programma start om 13.00 uur en zal tot 17.30 uur duren. Het Koningsplein vormt het middelpunt van de Run met start en finish. Ruim 600 deelnemers verdeeld over de KidsRun, 5 kilometer en 10 kilometer zullen aan de start verschijnen.

De wegen rondom het Koningsplein zullen zondag 17 september afgesloten zijn voor verkeer. Tevens zullen op het parcours verkeersregelaars staan die de deelnemers en het verkeer begeleiden. Hierdoor kan enige vertraging ontstaan, maar dat zal beperkt zijn tot enkele minuten op de piekmomenten.

Programma

14.00 uur   Start KidsRun (1,5 kilometer)

14.30 uur   Start 5 kilometer

15.30 uur   Start 10 kilometer

17.30 uur   Einde evenement

Meer informatie over het parcours en overige informatie is te vinden op www.ridderkerkcityrun.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.