menu Home
Algemeen

Vervoer nodig? Maak een afspraak met AutoMaatje van Facet Ridderkerk!

Paul | 11 september 2023

Heeft u vervoer nodig naar het ziekenhuis, een hulpverlener, de winkel of een andere afspraak? U kunt een beroep doen op ANWB AutoMaatje. Een vrijwilliger van Facet Ridderkerk neemt deze taak graag op zich. De vrijwilliger haalt u thuis op en brengt u naar uw afspraak.

AutoMaatje vervoert mindervalide inwoners van Ridderkerk van A naar B. Zowel binnen als buiten Ridderkerk en soms ook in het weekend. Heeft u zelf niet de mogelijkheid om ergens te komen, al dan niet tijdelijk, dan kunt u gebruikmaken van ANWB AutoMaatje. Dit is een vervoersservice waarbij vrijwillige chauffeurs met hun eigen auto inwoners van Ridderkerk vervoeren. Er wordt slechts een kleine vergoeding gevraagd van € 0,35 cent per gereden kilometer. Parkeerkosten of andere kosten komen ten laste van de klant.

Wilt u zich aanmelden voor een rit, dan kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via het telefoonnummer 0180 – 432 350. Een rit dient wel minimaal 2 dagen van te voren aangevraagd te worden.

Wilt u zelf chauffeur worden bij deze dienst die door Facet Ridderkerk wordt uitgevoerd, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met Facet Ridderkerk en vragen naar Jacqueline Revier of u kunt mailen naar jacqueline.revier@facetridderkerk.nl.

ANWB Automaatje Mevrouw wordt opgehaald bij verzorgingshuis door chauffeur van ANWB Automaatje. Modellen: Gerda van ’t Woud (vrouw) Pascale Simons (chauffeur)

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.