menu Home
Algemeen

Buurtlunch West van start op vrijdag 29 september 2023

Paul | 11 september 2023

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand wordt er uit verschillende landen gekookt in Wijkcentrum West. Onze multiculturele vrijwilligers koken dan een heerlijke maaltijd voor maar โ‚ฌ 5,-.

De eerste keer na de zomerstop is op vrijdag 29 september. Deze keer staat in het teken van de Week van de Eenzaamheid. De maaltijd is deze keer daarom ook gratis. Het eten wordt aankomende keer bereid door de vluchtelingen van de asielboot. Op het menu staat: Kabsa. Een heerlijk gerecht van rijst en kip.

Wil jij ook eens wat anders eten dan een boterham met kaas en gezellig mensen uit Ridderkerk ontmoeten? Of ben je aan het werk en heb je geen lunch mee? Iedereen, van jong tot oud, is welkom bij de buurtlunch. Om 12:00 uur start de maaltijd in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80.

Aanmelden graag via sociaalmakelaar@facetridderkerk.nl of bel naar Facet Ridderkerk via 0180-432350.

Verder zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om eens in de maand te koken of te assisteren bij de buurtlunch. Dus hou je van het koken van wereldgerechten of vind je het leuk om te helpen bij de voorbereidingen en het uitserveren, dan horen we graag van je!

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.