menu Home
Algemeencultuur

Geslaagde open repetitie Something Else

Paul | 10 september 2023

Donderdag 7 september heeft Popformatie Something Else een open repetitie gehouden. Na dit via diverse media kanalen te hebben laten weten aan de Ridderkerkers en alle bekenden om ons heen, waren we benieuwd.

Tot ons groot plezier kwamen er 8 mensen op onze oproep af om eens mee te kijken en repeteren. Aan het begin heeft Marjan uitgelegd wat het lidmaatschap van Something Else inhoud, hoe je het repertoire je eigen kan maken door thuis te oefenen. En daarna begon de repetitie. Onze dirigent Dirk had zich extra goed voorbereid, met heel veel zangoefeningen, die zelfs de aanwezige leden verraste. Er is een nieuw nummer ingestudeerd en een ander nummer weer opgehaald en met elkaar gezongen. Natuurlijk is er naast het hard werken ook veel gelachen en gezelligheid geweest. Zo hebben de gasten een goede indruk gekregen van de repetities. We hopen dat we een aantal nieuwe leden op deze manier hebben kunnen bereiken.


Heb je de open repetitie gemist? Geen probleem: Er is altijd een mogelijkheid om op een donderdag een repetitie bij te wonen. Neem contact met ons op via popformatiesomethingelse@gmail.com

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.