menu Home
Algemeen

Veel belangstelling voor Ridderkerk City Run

Paul | 6 september 2023

Op zondag 17 september 2023, vindt de 1e editie van de Ridderkerk City Run plaats. Vanaf juni zijn de voorbereidingen gestart en is inschrijving geopend. De belangstelling is groot, inmiddels is al ruim 70% van de startnummers toegewezen.

De start vindt plaats nabij het Stadspark. Langs de route zijn diverse gezellige supporterspunten, zoals bij de doorkomst in Nijkerkerveen en bij de Brink in Nijkerk. Dit jaar loop je tijdens de halve marathon tweemaal de 10 km ronde, waardoor het centrum van Nijkerk maar liefst drie keer wordt aangedaan!

De voorbereidingen van dit evenement zijn inmiddels al in volle gang. Ben jij ook al bezig met de voorbereidingen van jou favoriete afstand?

De Ridderkerk City Run is breed toegankelijk met diverse afstanden voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Het Koningsplein wordt omgebouwd tot een feestelijke ‘arena’ waar de deelnemers na hun prestatie hun welverdiende medaille omgehangen krijgen!

“Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om tijdig in te schrijven”, aldus de organisatie. Mochten er nog startnummers beschikbaar zijn, dan is daginschrijving op 17 september mogelijk. “Maar er bestaat een kans dat we dan uitverkocht zijn”.

Online inschrijven kan via www.ridderkerkcityrun.nl. Dat kan nog tot en met vrijdag 15 september 18.00 uur, tenzij alle startnummers zijn uitverkocht.

Programma

13.00 uur   Opening terrein

13.50 uur   Warming-up KidsRun

14.00 uur   Start KidsRun (1,5 kilometer)

14.20 uur   Warming-up 5 kilometer

14.30 uur   Start 5 kilometer

15.20 uur   Warming-up 10 kilometer

15.30 uur   Start 10 kilometer

15.35 uur   Prijsuitreiking 5 kilometer

16.45 uur   Prijsuitreiking 10 kilometer

17.30 uur   Einde evenement

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.