menu Home
Algemeencultuur

Nieuw familiefestival: Sterren in het Park

Paul | 6 september 2023

Hoe mooi zou het zijn als een wijk een eigen festival heeft? Een dag waarop bewoners elkaar ontmoeten, nieuwe mensen en organisaties leren kennen én het cultuuraanbod in hun buurt ontdekken? Sterren in het Park ís zo’n evenement. Op zaterdag 23 september is het zover. Dan is jong en oud welkom op dit fonkelnieuwe familiefestival in het Sterrenburgpark in Dordrecht.

Laat je verrassen

Van 13:00 tot 20:00 uur barst het in het park van de activiteiten. Op vijf verschillende plekken staan prachtige festivaltenten. Hier geniet je van workshops en verrassende optredens op het gebied van kunst, muziek, sport, spel en natuur. Ook vind je er informatie over de wijk Sterrenburg en alle sociale instanties. En natuurlijk is er ruimte om te kletsen met je buurtgenoten – onder het genot van iets lekkers te eten en drinken.

Een greep uit het programma

  • Optredens van lokaal talent uit de Dordtse Songwriters Circle, de Linedance groep van Yvonne Daniels, OKK Dordrecht, Giants Salsa en Spotlight Orchestra.
  • R-Newt Jongerenwerk presenteert …
  • Kinderactiviteiten Doe mee met Toppie!
  • Laat jezelf vastleggen op het canvas door een lokaal talent tijdens ‘Sterren op het doek’
  • Of stap binnen in het Fotografiecafé en geniet van het wek van buurtfotografen John en Atef.

Ontmoet, ontdek en kom langs!

Ontmoeten en ontdekken staan deze dag centraal. Want, samen cultureel en kunstzinnig bezig zijn is dé manier om een ander te leren kennen. En het biedt de wijkbewoners ook de kans om erachter te komen wat er eigenlijk allemaal te doen is in Sterrenburg. Want, er is en kan heel veel. Daarom is er tijdens Sterren in het Park ook ruimte voor eigen inbreng en ideeën op het gebied van kunst en cultuur. Sterren in het Park is een gratis evenement. Iedereen uit de wijk Sterrenburg (en daarbuiten) is welkom. Kijk voor meer info en het volledige programma op soc.nl/agenda/sterren-in-het-park/.

Samen met …

Dit feest voor jong en oud wordt georganiseerd door Samen Ontwikkelen door Cultuur (SOC) en de Tuin van Sterrenburg. Voor het programma werken ze samen met tientallen Dordtse partners en buurtbewoners.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.