menu Home
Algemeen

Back to the 80s, 90s & 00s in De Loods!

Paul | 6 september 2023

Zaterdag 23 september duikt De Loods weer terug in de tijd en worden de beste dansplaten van de jaren ‘80, ‘90 en ‘00’s (en ook een beetje tot nu) gedraaid. Van Michael Jackson tot Madonna, van Paul Elstak tot 2 Brothers on the 4the Floor, de beste hits komen allemaal voorbij!

Deze editie staat de vaste en vertrouwde DJ GJ achter de draaitafels en wordt er ook nieuw DJ talent toegevoegd aan de line-up, namelijk: DJ Ha Le. Zij is onder andere de resident DJ van Zondebok en ‘t Zwarte Schaap in Rotterdam. Haar specialiteit ligt voornamelijk bij de Urban uit de ‘00s maar zal samen met GJ ook verder terug in de tijd gaan!

Natuurlijk is er ook ruimte voor verzoeknummers & de verlichte dansvloer is weer aanwezig voor het echte discogevoel! Er is dus geen enkel excuus om deze avond stil te blijven staan.

Van al dat dansen krijg je honger dus voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd. Hawa’s Catering zal aanwezig zijn met de heerlijkste Indonesische loempia’s & pasteitjes.

Het belooft weer een compleet avondje uit te worden, met oude bekende, de hits van toen, lekker eten en vooral veel gezelligheid!

De kaartverkoop is gestart en je kaartjes haal je via: www.deloodsridderkerk.nl

Online ticket: € 7,- (incl. garderobe, excl. servicekosten)
Deurticket: € 10,- (incl. garderobe)
Leeftijd: 21+

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.