menu Home
Algemeencultuur

Nieuwe activiteiten in de bibliotheek Alblasserdam

Paul | 30 augustus 2023

Vanaf September starten we met twee nieuwe activiteiten in de bibliotheek voor volwassenen. Elke derde donderdagochtend van de maand een creatieve ochtend. Elke laatste donderdagochtend van de maand De Bieb-Inn.

 Creatief in de bieb

Mozaïek maken.Vanaf 21 september starten we met een creatieve ochtend voor volwassenen in de bibliotheek. We gaan een waxinelichthouder mozaïeken.  Je hoeft niet heel creatief te zijn het gaat er vooral om gezellig met elkaar leuke en nieuwe creatieve dingen te ontdekken. De kosten zijn € 5,- voor leden en € 7,50 voor niet leden. De prijs is inclusief materialen en koffie en thee. We starten om 10.00 uur tot 12.00 uur. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek: www.debibliotheekaanzet.nl of kom langs aan de balie.

De Bieb-Inn

Op zoek naar inspiratie, kennis over een bepaald onderwerp of gewoon een gezellige ochtend? Kom dan naar de Bieb-Inn in de bibliotheek aanzet te Alblasserdam. De eerste Bieb-Inn, welke is in samenwerking met Stichting Welzijn Alblasserdam, vindt plaats op donderdag 28 september van 10.00 tot 11.30 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. De Bieb-Inn brengt informatie en gezelligheid samen in de bibliotheek. Tijdens de Bieb-Inn worden diverse onderwerpen besproken waardoor er voor ieder wat wils is. Of je nu geïnteresseerd bent in kunst, wetenschap, sport of geschiedenis, er is altijd wel een gast die kan boeien met zijn of haar verhaal of workshop. Bovendien is er voldoende ruimte voor ontmoeting en gesprek waardoor het ook nog eens mogelijk is om nieuwe mensen te leren kennen en interessante discussies te voeren. Naast de inhoudelijke programma’s kun je genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Op donderdag 28 september a.s. starten we met een gezellige brainstormsessie om samen met de aanwezigen vorm te geven aan het programma voor de komende maanden.  Je bent van harte welkom in de bibliotheek, Cortgene 2 in Alblasserdam.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.