menu Home
AlgemeenGemeente Nieuws

Burgemeester Ridderkerk op bezoek bij Aafje

Paul | 28 augustus 2023

In het kader van een reeks kennismakingsbezoeken bezochten burgemeester Oosterwijk en wethouder Piena van Ridderkerk op 25 augustus twee huizen van Aafje: ’t Ronde Sant en Aafje Reyerheem. Ruud Jonkman, directeur en Thea de Jong, manager zorg en behandeling van beide locaties ontvingen de
burgemeester en wethouder en informeerden hen over de zorg die Aafje in deze huizen biedt en het belang van de locaties voor de ouderenzorg in Ridderkerk.
Het bezoek startte om 15.00 uur in ’t Ronde Sant. Tijdens de rondleiding lichtte Ruud Jonkman de stand van zaken rondom de herontwikkeling van de locatie toe. Om 16.00 uur arriveerde het gezelschap in Reyerheem. Manager Thuiszorg Angela Seltenrijch informeerde het bezoek over de goede samenwerking tussen de thuiszorg en de zorg in Reyerheem. Arie Graafland, welzijnsregisseur regio Zuid bij Aafje vertelde de bezoekers alles over de activiteiten van het Ontmoetingsplein op deze locatie en de belangrijke rol die dit speelt in het leven van veel ouderen in Ridderkerk. Fijn dat dit bezoek zowel de burgemeester en wethouder als de bewoners de mogelijkheid bood om met elkaar in gesprek te gaan.

Foto’s: Brandon Baan

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.