menu Home
Algemeen

Bingo in WVC Bolnes

Paul | 24 augustus 2023

Facet Ridderkerk organiseert maandag 4 september 2023 een bingomiddag in Wijkvoorzieningencentrum Bolnes (WVC Bolnes), Noordstraat 255a. Kom langs en doe mee met de bingo, maak een gezellig praatje met elkaar en leer andere buurtbewoners kennen. Iedereen is van harte welkom!

De zaal gaat open om 13:00 uur. De bingomolen draait van 14:00 tot 16:00 uur. Er worden acht rondes gespeeld en er zijn zestien prijzen te winnen. U wordt ontvangen door de gastvrouwen van Facet Ridderkerk. Het eerste bingoplankje kost € 5,00 inclusief koffie/thee. De volgende plankjes kosten € 4,00 per stuk. Er zijn cadeaubonnen ten bedrage van € 12,50 voor een volle kaart en € 5,00 voor een figuurtje.

Voor informatie over deze en/of andere activiteiten die door Facet Ridderkerk georganiseerd worden in het Wijkvoorzieningen Centrum Bolnes kunt u contact opnemen met: met Jacqueline Revier, Sociaal Werker Ouderen, via 0180 – 432 350 of jacqueline.revier@facetridderkerk.nl of bezoek de website www.facetridderkerk.nl voor meer informatie.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.