menu Home
Algemeen

Tienerfeest Back to School!

Paul | 23 augustus 2023

Vrijdag 1 september is de volgende editie van het Back to School Tienerfeest in de Loods.

Deze editie komt Jinho 9, bekend van de nummers Blind op zoek en Interessant met Bizzey, een feestje maken in de Loods. Naast Jinho 9 komt Nity18 zorgen voor een leuk optreden! Nity18 is een jonge getalenteerde artiest uit Ridderkerk. Op Spotify heeft hij nummers met duizenden en zelfs miljoenen streams. Ook de DJ’s en MC zullen er een geweldig feest van maken.

De afgelopen edities ging de kaartverkoop erg hard. De kaartverkoop is al gestart, wacht daarom niet te lang met het kopen van een kaartje! Kaarten koop je via www.deloodsridderkerk.nl voor € 10,- (incl. garderobe, excl. servicekosten). Het tienerfeest is voor iedereen van 12 tot en met 17 jaar.

Meer informatie is te vinden op: https://www.deloodsridderkerk.nl/evenement/tienerfeest/

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.