menu Home
AlgemeenGemeente Nieuws

Feestelijke opening Jeugdwielertour 3×2

Paul | 7 augustus 2023

7 augustus 2023 – Wethouder Fleur Stip opende maandagochtend Jeugdwielertour 3×2. Bij SV Slikkerveer sprak ze zo’n 240 enthousiaste kinderen toe en telde af om het evenement officieel te starten.

De Ridderkerkse jeugd (9-15 jaar) fietst tot en met zaterdag allerlei routes. Maandag werd er niet gefietst, maar speelden de kinderen spelletjes op de sportvelden van SV Slikkerveer. Zaterdagochtend beslist de wethouder met een jury welke fietsen het mooist versierd zijn. Wethouder Stip: “Het is mooi om te zien dat zoveel kinderen meedoen aan dit evenement om met elkaar te sporten en te spelen. Zeker voor kinderen die niet op vakantie gaan, is dit een mooie mogelijkheid om erop uit te gaan en nieuwe vrienden te maken.” De week eindigt met een rondrit door Ridderkerk met alle versierde fietsen. Zaterdagmiddag onthult burgemeester Marco Oosterwijk bij De Fakkel welk team de mooist versierde fietsen heeft.

Foto’s: Jos Wesdijk

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.