menu Home
Algemeen

BIG SALE BIJ BOOMERANG Items

Paul | 7 augustus 2023

Omdat het leven al duur genoeg is!

Bij BOOMERANG Items Boutique kun je nu leuke maar vooral mooie, tweedehands kleding, schoenen & accessoires kopen. 3 stuks voor € 10,00 en alle combinaties zijn ook nog eens mogelijk. Dus je koopt bijvoorbeeld een hippe jurk, een toffe jeans en een paar merkschoenen er bij. Of twee tops en een gave handtas, ook heel leuk. De voorraad wordt wekelijks aangevuld en op = op.

De tweedehands kleding, schoenen & accessoires zijn mooi en van goede kwaliteit. Én, dat vind ik vooral heel erg belangrijk, de tweedehands kleding is gewassen en gestreken. Tweedehands dus maar dan wel first class!Je bent van harte welkom in de BOOMERANG Items Boutique. Sint Jorisstraat 13 in Ridderkerk, van donderdag t/m zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur.

Kom gezellig langs om de mooie items te passen, te shoppen en een hoop geld te besparen.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.