menu Home
Algemeen

Klus- en tuinmannen met spoed gezocht

Paul | 18 juli 2023

Is het tijd om de heg te snoeien of heeft u een nieuwe kast gekocht, maar heeft u geen idee hoe u deze in elkaar moet zetten? Wanneer het tuinonderhoud of de klusjes in huis u te veel worden, kunt u een beroep doen op de klussenservice van Facet Ridderkerk en Wooncompas. De klussenservice is er voor 65-plussers in Ridderkerk die de klussen zelf niet meer uit kunnen voeren en ook geen mensen in hun omgeving hebben die hierbij kunnen helpen en/of de financiële middelen hiervoor hebben.

Voor de huis- en tuinklussen is Facet Vrijwilligerssteunpunt opzoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te klussen en/of om te tuinieren en die een ‘beetje groene vingers’ hebben. Het gaat om kleine klusjes of onderhoud van maximaal 3 uur. De tijd kan zelf worden ingedeeld, evenals de hoeveelheid klussen per week/maand. Voor elke klus ontvangt u een vergoeding. Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem contact op met Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of jacqueline.revier@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.