menu Home
Politie

Aanhouding aan de Populierenlaan in Ridderkerk

Paul | 1 juli 2023

Vrijdagmiddag aan het eind van de middag kwam er bij de politie een melding binnen van twee personen op een scooter zonder kentekenplaat. De bestuurder en scooter heeft de politie uiteindelijk te pakken gekregen op de populierenlaan, maar de bijrijder ging daarbij op de vlucht. Daarom is de helikopter nog ingezet om mee te zoeken, wat uiteindelijk ook resulteerde in de aanhouding van de bijrijder. Het blijkt uiteindelijk inderdaad om een gestolen scooter te gaan. Een 15- en een 17-jarige jongen, beide uit Ridderkerk zijn aangehouden.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.