menu Home
Algemeen

100.000ste bezoeker zwembad de Fakkel

Paul | 26 juni 2023

Afgelopen week ontving zwembad de Fakkel zijn 100.000ste bezoeker. Het waren Denise Cumberbatch, Marina en Annemarie Olthof. (We konden niet kiezen) Marina en Annemarie maken wekelijks gebruik van de diverse activiteiten. Marina en Denise komen wekelijks trimzwemmen en banenzwemmen en Annemarie is met regelmaat aanwezig tijdens het vrijzwemmen. Daarnaast komt zit het zoontje van Marina Van bedrijfsleider Justin Kooij en Receptioniste Sandra de Zwart ontvingen de gelukkigen een grote bos bloemen en een stapel vrijkaarten. Van de horeca uitbater Hans Verwey ontvingen ze ook nog een koffiekaart.

Het bereiken van de 100.00ste bezoekers is ruim eerder dan in 2022. Toen zaten de aantallen rond de 77.000. Wanneer er vergeleken wordt met het laatste normale jaar 2019 waren we een week eerder.

De grote stijging heeft te maken met het aantal zwemleskinderen dat wekelijks komt zwemmen. Door het creëren van extra zwemlesgroepen is de wachtlijst maanden gedaald. Het recreatieve zwemmen zit ook in de lift. Ondanks dat er gewerkt wordt met maximale aantallen wordt het recreatieve zwembad goed bezocht. Vooral de weekenden, het dameszwemmen en de Kids Night op de vrijdagavonden lopen goed.

Het personeel van zwembad de Fakkel is ontzettend blij met het resultaat.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.