menu Home
Sport

Slikkerveer 3 zondag sleept op slotdag de titel binnen

Paul | 12 juni 2023

door Arjan ’t Jong

Op zondag 11 juni, de allerlaatste competitiedag, lukte het Slikkerveer 3 om het kampioenschap in de wacht te slepen. In het duel in Den Haag tegen Warnica Star moest gewonnen worden met minstens 4 doelpunten verschil om de titel te kunnen behalen. Het werd uiteindelijk 1-7 voor Slikkerveer, zodat het feest kon beginnen.

De spelers zijn: Bas Blinksma, Dragan Nisevic, Daryl Schouten, Daan Koekebacker, Jeffrey Maris, Jeroen Capelle, Dennis Bothoff, Daniel Vinke, Yoran Blom, Kevin de Faria, Stanley v/d Tol, Rob Schop,  Ben Schop, Shariar Khalili, Kevin Schouten, Richard Sintmaartensdijk, Jim de la Rambelje, Mitchell Schouten, Dion Groenenboom, Wesley Bosman en Robin Janssen.

Foto: Ronald Capelle

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.