menu Home
Algemeen

Ridderkerk maakt zich op voor eerste City Run

Paul | 12 juni 2023

Op zondag 17 september 2023 vindt de 1e editie van de Ridderkerk City Run plaats. De voorbereidingen zijn gestart en de inschrijvingen zijn geopend. Vroege inschrijvers profiteren van de speciale early-bird prijzen. Het Koningsplein vormt het middelpunt van ‘de Run’; start, finish, muziek en horeca.

De Ridderkerk City Run is breed toegankelijk met diverse afstanden voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Het Koningsplein wordt omgebouwd tot een feestelijke ‘arena’ waar de deelnemers na hun prestatie hun welverdiende medaille omgehangen krijgen! Inschrijven kan via www.ridderkerkcityrun.nl. Tot en met 14 juli 2023 geldt er een early-bird actie, dus vroeg inschrijven loont!

Bedrijfsdeelname

Steeds meer bedrijven stimuleren hun medewerkers om te bewegen. De Ridderkerk City Run biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijven om mee te doen. Samen in beweging komen en nagenieten in een van de horecagelegenheden aan het Koningsplein of in het mooie centrum. De ‘best-lopende bedrijven’ worden bovendien in het zonnetje gezet!

Programma (onder voorbehoud)

12.00 uur   Opening terrein

13.20 uur   Warming-up KidsRun

13.30 uur   Start KidsRun (1,5 kilometer)

13.50 uur   Warming-up 5 kilometer

14.00 uur   Start 5 kilometer

14.50 uur   Warming-up 10 kilometer

15.00 uur   Start 10 kilometer

15.05 uur   Prijsuitreiking 5 kilometer

16.15 uur   Prijsuitreiking 10 kilometer

17.00 uur   Einde evenement

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.