menu Home
AlgemeenSport

Maxlink Blouw Afbouw Toernooi 2023 bij SV Slikkerveer

Paul | 12 juni 2023

Bij SV Slikkerveer wordt komende zaterdag 17 juni het jaarlijkse 7 tegen 7 toernooi gehouden voor vriendenteams. Tussen 10.00 en 17.00 uur gaan 16 seniorenteams op het Reijerpark de strijd aan om de felbegeerde eerste plek tijdens de 17e editie van dit toernooi, waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staan. Er zijn diverse voetbalclubs uit deze regio vertegenwoordigd. Zo spelen er teams van Slikkerveer mee, maar daarnaast zijn er ook teams van RVVH, Rijsoord, ASWH, VVGZ, Groote Lindt en IFC. De prijsuitreiking zal rond 17.00 uur plaatsvinden, waarna de DJ de derde helft zal voorzien van zijn muziek. Groote Lindt 3 en 4 wonnen vorig jaar de Sportiviteitsprijs. Wie doet dat ze dit jaar na?
Een toernooi kan niet gehouden worden zonder sponsoren. Naast onze hoofdsponsors Maxlink & Blouw Afbouw zijn de volgende bedrijven medeverantwoordelijk voor het realiseren van dit toernooi: Frankie Reclame, Frenoflex, Sponline en Verbaas & ZN Dakbedekking.
Schroom dus niet om het sportpark Het Reijerpark te bezoeken voor een gezellige voetbaldag, zoals voetbal hoort te zijn. Het toernooi is ook te volgen via https://www.tournify.nl/live/slk7toernooi2023

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.