menu Home
Algemeen

Vaders (en Opa’s) zwemmen gratis op Vaderdag

Paul | 9 juni 2023

Zondag 18 juni is het vaderdag. Uiteraard een speciale dag. Om de vaders (en Opa’s) in het zonnetje te zetten mogen de vaders (en Opa’s) gratis komen zwemmen tijdens het familiezwemmen of recreatiefzwemmen. Uitsluitend wel samen met een kind.

Er kan gezwommen worden van 10:00 – 16:30 uur. Van 10:00 – 13:00 uur is het familiezwemmen. Tot 13:00 uur alleen toegankelijk voor tenminste één ouder met minimaal één kind onder de 14 jaar. Voor de kinderen is het wel nog wel nodig om te reserveren. De vaders (en Opa’s) deze keer niet. Via de webshop kunnen er kaarten besteld worden. Vol = vol.

https://webshopridderkerk.recreatex.be/Exhibitions/Overview

Welke vader durft van onze glijbaan te glijden?

Welke stoere vader durft er van de glijbaan af te gaan? Bij mooi weer zal ook onze buitenbaden geopend zijn.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.