menu Home
Algemeen

Zwem mee tegen kanker in de Swim4Daniel

Paul | 6 juni 2023

Op zondag 18 juni wordt voor de vijfde keer gezwommen op een unieke locatie in het centrum van Rotterdam, namelijk door het Maritiem District. De Swim4Daniel (voorheen de 010 City Swim) maakt deel uit van de campagne ‘Maak  Kanker Kansloos’ van Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed Fonds. Samen met de deelnemers komt deze organisatie in beweging om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar een betere behandeling van kanker.

De deelnemers zwemmen 250, 500 of 1500 meter door de Leuvehaven, de Scheepmakershaven en de Wijnhaven. De start vindt plaats aan de voet van het beeld ‘De Verwoeste Stad’ van Zadkine op Plein 1940.

De zwemmers op de 250 en 500 meter zwemmen linksaf de Wijnhaven in en ronden daar een keerpunt om weer te finishen op de trappen op de plek van de start.

Met uitzicht op de Erasmusbrug, de Wilhelminapier en de Boompjes zwemmen de deelnemers aan de 1500 meter door de Leuvehaven om de Scheepmakershaven in te gaan en daarna kort voor het Witte Huis de Wijnhaven in te zwemmen richting de finish.

Benieuwd geworden naar deze belevenis? Op zondag 18 juni heb je zelf de kans om met deze zwemtocht mee te doen en daarmee bij te dragen aan onderzoek naar een betere behandeling van kanker. Een deel van jouw inschrijfgeld komt terecht bij het goede doel. Daarnaast maak je op de website van de organisatie een actiepagina aan waarop jouw familie, vrienden, collega’s en andere bekenden jouw sportieve inspanning met een financiële bijdrage kunnen steunen.

Als je niet mee kunt doen, maar je wilt wel bijdragen, dan kun je via de actiepagina’s één van de teams of deelnemers steunen.

Zorg dat je er bij bent!

Meld je aan via www.Swim4Daniel.nl

Evenement: Swim4Daniel

Locatie: Maritiem District Rotterdam

Start 250 en 500 meter: 11:30 uur

Start 1500 meter: 12:30 uur

Aanmelden en meer informatie: www.Swim4Daniel.nl of https://swim4daniel.sportenvoordaniel.nl/

Een team van Poseidon ’56 (tot nu toe) op plek vijf inzamelaars bij de teams: 
Wil je hen ook sponsoren, klik dan op onderstaande link: https://swim4daniel.sportenvoordaniel.nl/teams/poseidon-56.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.