menu Home
Sport

Slikkerveer 35+1 Kampioen

Paul | 5 juni 2023

door Arjan ’t Jong

Het eerste veteranenteam van SV Slikkerveer vierde afgelopen zondag 4 juni 2023 het kampioenschap. Zonder ook maar een punt te verliezen werden deze competitie alle duels gewonnen en dat resulteerde in een zeer fraai kampioenschap.
Voorzitters Fred Vlasblom en Ron Noorlander, die zelf ook deel uitmaakt van het team feliciteerde het team. Aanvoerder Herman Driesens ontving de kampioensschaal van de voorzitters na de ook eenvoudig met 6-2 gewonnen laatste competitiewedstrijd tegen ZBC ‘97.
De spelers van 35+1 zijn: Adilson Fortes, Arjan Heinsman, Bard Ooms, Carlos George, Frank Schuring, Geoffrey Marges, Gertjan Brouwer, Gilles Brandt, Guido Revet, Herman Driesens, Jeffrey Matulessy, Kees Krans, Leroy Everon, Pascal Slijngard, Paulo de Barros, Ralph de Lange, Remco Schol, Remco Tump, Rik Nieuwstraten, Ron Noorlander, Roy Schuring en Uhud Ollong.

foto: Roelie ’t Jong

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.