menu Home
Sport

Rijsoord verwelkomt Luivienno Statio en Ruben Agostinho

Paul | 5 juni 2023

RIJSOORD – Zo vlak voor de overschrijvingsdatum  kunnen we als club nog een tweetal namen toevoegen aan onze selectie voor het komende seizoen:

– Luivienno Statio (voetbalnaam Lulu) 26 jaar, komt over van 2e divisionist Excelsior Maassluis waar hij de laatste twee seizoenen actief was. Daarvoor speelde Lulu bij Barendrecht en FC Dordrecht. Deze linksbenige voetballer is met zijn ervaring een welkome aanvulling voor de nog steeds jonge selectie van Johan Versluis.
– Ruben Agostinho, ook 26 jaar, speelt nu nog bij vv Wieldrecht in Dordrecht en zal ook richting de Vlasstraat komen. Deze rechtsbenige vleugelverdediger kan ook op het middenveld uit de voeten.

Beide spelers heten we alvast van harte welkom!

Helaas hebben alsnog twee spelers laten weten de club na 1 seizoen te gaan verlaten. Niek Meijer kiest voor Transvalia waar hij met eerdere teamgenoten weer gaat samenspelen en Sander van Groningen, momenteel 2e keeper in onze selectie, hoopt weer eerste keus te worden bij De Alblas. Ook is bekend geworden dat Jochem van Kouwenhoven gaat overstappen naar Slikkerveer.

Uiteraard wensen wij deze spelers sportief succes toe en willen wij ze bedanken voor hun inzet bij onze club.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.