menu Home
Algemeencultuur

Activiteiten in bibliotheek Alblasserdam

Paul | 1 juni 2023

DigiLab in de bibliotheek.

In juni is er elke dinsdagmiddag DigiLab. In het DigiLab staat ontdekend leren centraal. Schud de uitvinder in jezelf wakker! Er valt elke keer weer iets nieuws te leren. Dit keer zijn er drie Digilab Pro edities en  gaan we robotjes programmeren. Creëren we de mooiste dingen met de 3D doodle pen en maken we een flesraket. Tijden het DigiLab Crea maken we een spirograaf en maken we de leukste geometrische patronen. We starten om 15.15 tot 16.45 uur. De kosten zijn drie euro voor leden van de bibliotheek. Een abonnement voor kinderen is gratis. Voor het DigiLab moet je je aanmelden via de website: www.debibliotheekaanzet.nl./activiteiten

Baby drive –in

Bij de baby Drive-in ontdek je hoe je met spelletjes, liedjes en boekjes een stevige basis legt voor de spraak- en taalontwikkeling van je kindje. Hier heeft je kindje een leven plezier van. Kom langs en laat je verrassen door het aanbod boekjes en interessante gasten.

Op woensdag 21 juni hebben we een draagdoekconsulent te gast. Tijdens deze workshop laat draagconsulent Brechje Koster van Oermensjes je kennis maken met het veilig, ergonomisch én gezellig bij je dragen van je kleintje. Dat kan op heel veel verschillende manieren: met een draagdoek, draagzak of ringsling. Brechje demonstreert de verschillende opties, maar zelf uitproberen mag natuurlijk ook. De Baby Drive- in begint om 10.30 tot 11.30 uur. Je hoeft je niet op te geven je mag zo binnen komen lopen.

Over Bibliotheek AanZet
Bibliotheek AanZet is een plek waar iedereen welkom is. Waar je jezelf kunt zijn. Samen met anderen. Of je nu wilt lezen, leren of ontmoeten of op zoek bent naar inspiratie of antwoorden; het mag allemaal.

De bieb is een (online) plek waar mensen zich kunnen ontwikkelen. Zodat iedereen kan #meedoen in onze snel veranderende samenleving. Ook jij. Je kunt daarom bij Bibliotheek AanZet ook terecht om Nederlands te oefenen of om te leren hoe je een DigiD aanvraagt. Want als iedereen mee kan doen, worden onze steden, dorpen en wijken daar beter van. Daar wordt iedereen beter van – de bibliotheek voor iedereen, ontwikkeling voor iedereen. Ontdek meer op www.debibliotheekaanzet.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.