menu Home
cultuur

Expositie Jan Scheffe

Paul | 20 mei 2023

Van 15 mei tot 15 augustus is de expositieruimte in Landvast Alblasserdam ingericht met de kunst van Alblasserdamse Kunstenaar Jan Scheffe. Jan is al jaren kunstzinnig bezig met schilderen en het maken van bronzen beelden. Zijn kunst kenmerkt zich door een fantasierijke en speelse en humoristische benadering. De uitdagingen zijn de aanzet tot creaties.

“De bronzen beelden zijn via de verloren-was (cire perdue) methode geproduceerd en daardoor uniek. Schilderen geeft ongekende vrijheden ten opzichte van fotografie en daarom voor mij het ideale middel fantasie de vrije loop te laten. Blij worden van het proces is het doel” Aldus Jan Scheffe

De expositie is tijdens de openingstijden van Landvast gratis te bezichtigen.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.